Tutustu XBIILIN X-Turva-lisäpalveluun

X-Turva on autoilijan tarpeisiin suunniteltu lisäpalvelu, jolla turvaat huolettomat kilometrit ostamallesi autolle. X-turvan voi hankkia enintään seitsemän vuoden ikäisille autoille, jolla on ajettu enintään 180 000 km. Hinta X-turvalle on 599€. Omavastuu on 150€. 

X-Turva päättyy 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin jälkeen ostopäivästä lukien. X-turva kattaa yleisimmät viat aina 5000 euroon saakka.

XBIL Hyvinkää. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvällä fiiliksellä. Positiivinen tekemisen meinkinki näkyy ja se heijastuu tyytyväisten asiakkaidemme antamissa asiakaspalautteissa.

Mikäli autonne rikkoutuu tai siihen tulee vika lisäturvan voimassaolon aikana, olkaa yhteydessä XBIL:n Aleksi Hannukselaan (p. 0400 647 096) tai Vertti Koivistoon (p. 0400 994 525) ennen korjaustoimenpiteisiin ryhtymistä. Voitte myös lähettää asiasta sähköpostia osoitteeseen info@xbil.fi.

 • X-Turva on voimassa ainoastaan silloin, kun auto on huollettu huolto-ohjelman mukaisesti.
 • X-Turva kattaa korjauskustannukset 5000 euroon saakka.
 • XBIL:llä on oikeus käyttää korjauksissa vastaavia käytettyjä osia.
 • Omavastuu on 150 euroa per korjauskerta.

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat:

nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja -ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), imusarja, pakosarja, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR), öljyputket, kampiakseli, hihnapyörät, öljypohja, kiertomoottorin kotelo, jakopään hihna/ketju ja kiristin, vesipumppu.

Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät Lisäturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, öljypohja, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö.

Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

 

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Turbo

Ahtimen/turboahtimen (tehdasasennettu) kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet, ahtopaineen tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, paineen kiertokytkin. Ilmastoinnin letkut ja jäähdytysaine vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, levyjarrun satula, jarrusylinterit, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ohjausyksikkö. Seuraavat ABS-jarrujen osat: jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili.

Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Jäähdytysjärjestelmä

Jäähdytyspuhallinmoottori, jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja -moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Sähkötekniikka

Laturi, laturin jännitteensäädin, mittariston taustavalokytkin, sytytyspuola, öljynpaineen anturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, lambda-anturi, öljymäärä anturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, pääjohdinsarja, elektroninen pääohjausyksikkö, voimansiirron ohjausmoduuli, käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin (ei rele), ajovalojen kytkin, virtalukko, peilin kytkin (sähkötoiminen), sähkötoimisen peilin moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, ikkunan kytkimet ja pyyhkimenkytkin, pesupumpun moottori ja pyyhkimen moottori (edessä ja takana).

Ei ajovalopesuri. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Jousitus

Tukivarsi, aurauskulmien säätövarsi, akselit, vääntösauvat, kallistuksenvakain, nivelet (ei ylä- ja alapallonivelet), korkeusanturi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Polttoainejärjestelmä

Polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, säiliön tuki, säiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, väliakseli, pääakseli, ohjausvaihde ja pumppukotelo, ohjausvarsi, välivarsi, raidetangon päät, yhdysvarsi, ohjauspyörän säätömekanismi, hammastanko. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

 

 • Pyöränlaakerit
 • Kytkin kokonaisuudessaan
 • Johtosarjat
 • Tukivarret
 • Eristeet ja tiivisteet
 • Kumipuslat
 • Avaimet
 • Pysäköintitutka
 • Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt
 • Pakoputki, katalysaattori ja hiukkassuodatin
 • Jouset ja iskunvaimentimet
 • Suutin / pumppusuutin
 • Lisävarusteet
Mersu: Myymäläämme tulee viikoittain uudenkarheita autoja, seuraa siis jatkuvasti vaihtuvaa valikoimaamme.
XBIL Hyvinkää. Työilmapiirimme on huippuluokkaa ja haluamme välittää sen myös asiakaspalvelussamme!